Steengoede sierschouwen in alle stijlen en materialen

Vertrouw op 50 jaar vakmanschap voor een steengoede haard. De sierschouwen in Lennik van steenbewerkers Dirk Ooghe en zoon Kristof geven uw woonkamer een unieke klasse.

Met liefde voor het vak

De uitstekende reputatie van ons atelier hebben we te danken aan onze vele jaren ervaring met haarden. Het bedrijf werd opgericht in 1966 en heeft sindsdien een expertise opgebouwd in sierschouwen, wat we in Lennik en ver daarbuiten kunnen bewijzen met talrijke geslaagde projecten.

Alles wat we leveren, hebben we zelf gemaakt in ons atelier. Door de unieke vakkennis van ons familiebedrijf is kwaliteit gegarandeerd. Ons werk is pas klaar als u tevreden bent. U kan rekenen op een persoonlijke aanpak.

Duurzame sierschouwen

U krijgt een vrijblijvend ontwerp en een offerte op maat van uw behoeften en wensen. Onze sierschouwen en haarden worden op maat gemaakt in ons atelier. We gebruiken alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit en van bekende merken. Wij zorgen voor een perfecte plaatsing en afwerking. Zo krijgt u de garantie op een lange levensduur van uw schouw.

Alle soorten schouwen

Laat u verrassen door de ontelbare mogelijkheden en de zachte prijzen. Er zijn oplossingen voor alle stijlen, zowel klassiek, modern als tijdloos.

We hebben ook verschillende inbouw- en inzethaarden, liftdeurhaarden en voorzetkachels met hout, gas en elektriciteit. Indien nodig kan er ook een kastenwand geïntegreerd worden.

Niet alleen voor schouwen, maar ook voor keukenbladen en trappen zijn we het aanspreekpunt. Zowel in marmer, graniet, composiet als keramiek.

Wil u meer weten over onze sierschouwen?


Wil u onze toonzaal eens bezoeken? Of wil u vrijblijvend advies bij u thuis? Neem dan zeker contact op. Wij maken een 3D-ontwerp en een gedetailleerde offerte op, volledig gratis.