Haardwanden in alle stijlen en materialen

 

Met liefde voor het vak

De uitstekende reputatie van ons atelier hebben we te danken aan onze vele jaren ervaring. Alles wat we leveren, hebben we zelf gemaakt in ons atelier. Door de unieke vakkennis van ons familiebedrijf is kwaliteit gegarandeerd. Ons werk is pas klaar als u tevreden bent. U kan rekenen op een persoonlijke aanpak.

Duurzame materialen

U krijgt een vrijblijvend ontwerp en een offerte op maat van uw behoeften en wensen. Onze haardwanden worden op maat gemaakt in ons atelier. We gebruiken alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit en van bekende merken. Wij zorgen voor een perfecte plaatsing en afwerking. Zo krijgt u de garantie op een lange levensduur van uw haardwand.

Alle soorten haardwanden

Laat u verrassen door de ontelbare mogelijkheden en de betaalbare prijzen. Er zijn oplossingen voor alle stijlen, zowel klassiek, modern als tijdloos.We hebben ook verschillende inbouw- en inzethaarden, liftdeurhaarden en voorzetkachels met hout, gas en elektriciteit. Indien nodig kan er ook een kastenwand geïntegreerd worden.Niet alleen voor haarden, maar ook voor keukenbladen en trappen zijn we het aanspreekpunt.

Wil u meer weten over uw toekomstig project?


Wil u onze toonzaal eens bezoeken? Of wil u vrijblijvend advies bij u thuis? Neem dan zeker contact op. Wij maken een 3D-ontwerp en een gedetailleerde offerte op, volledig gratis.